Wat is Psyprotocol

Digitale protocollen voor de GGZ

Psyprotocol is een online tool voor het doorlopen van evidence based protocollen samen met een cliënt. Je staat met Psyprotocol altijd in contact met jouw cliënt. Je communiceert in een veilige omgeving die helpt om de behandelingen beter en soepel te laten verlopen. Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel. 

Alle opdrachten op 1 plek

Je kunt altijd en overal online zien hoe ver je cliënt is met zijn huiswerkopdrachten. Naast alle opdrachten die bij het protocol horen, kun je heel eenvoudig jouw eigen opdrachten per cliënt toevoegen. Ook kun je illustratieve media, zoals video's en afbeeldingen uploaden. Dat maakt dat de huiswerkopdrachten volledig op jouw cliënt kunnen worden afgestemd.

Continu in contact met je cliënt

Alle in- en uitgaande communicatie met jouw cliënt staat overzichtelijk bij elkaar in het berichtencentrum. Er is meer communicatie tussen de sessies met jouw cliënt mogelijk, maar jij bepaalt zelf wanneer je dit doet. Geen hinderlijke pop-ups of appjes, alles verloopt via de tool.

1 plek voor al jouw cliënten

Met Psyprotocol heb je al het contact met jouw cliënten op 1 plek gecentreerd. 1 abonnement is voldoende voor al jouw cliënten.

Helder cliëntenoverzicht

Als je bent ingelogd kom je op een overzichtelijk startscherm met daarop al jouw cliënten bij elkaar.

Makkelijk voor je cliënt

Met Psyprotocol sta je altijd in contact met jouw cliënt. Communiceren in een veilige omgeving die helpt om de behandelingen beter en soepel te laten verlopen.

Alle devices

Als behandelaar log je in via je desktop, laptop of tablet. Je cliënt gebruikt zijn mobiel (of computer) voor het versturen van de opdrachten. Omdat de initiële koppeling tussen jou en jouw cliënt via sms verloopt is het belangrijk dat jouw cliënt tijdens de eerste sessie zijn mobiel bij zich heeft.