Wat is Psyprotocol

Digitale protocollen voor de GGZ

Psyprotocol is een online tool voor het doorlopen van evidence based protocollen samen met een cliënt. Je staat met Psyprotocol altijd in contact met jouw cliënt. Je communiceert in een veilige omgeving die helpt om de behandelingen beter en soepel te laten verlopen. Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel. 

Alle opdrachten op 1 plek

Je kunt altijd en overal online zien hoe ver je cliënt is met zijn huiswerkopdrachten. Naast alle opdrachten die bij het protocol horen, kun je heel eenvoudig jouw eigen opdrachten per cliënt kunt toevoegen. Ook kun je illustratieve media, zoals video's en afbeeldingen uploaden. Dat maakt dat de huiswerkopdrachten volledig op jouw cliënt kunnen worden afgestemd.

Continu in contact met je cliënt

Alle in- en uitgaande communicatie met jouw cliënt staat overzichtelijk bij elkaar in het berichtencentrum. Er is meer communicatie tussen de sessies met jouw cliënt mogelijk, maar jij bepaalt zelf wanneer je dit doet. Geen hinderlijke pop-ups of appjes, alles verloopt via de tool.

Geen beperkingen in gebruik

Als je een abonnement hebt, maakt het niet uit hoeveel cliënten je hebt of hoeveel sessies je gebruikt. Met slechts 1 abonnement, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tool en zijn alle protocollen toegankelijk.

Helder cliëntenoverzicht

Als je bent ingelogd kom je op een overzichtelijk startscherm met daarop al jouw cliënten bij elkaar.

Makkelijk voor je cliënt

Als je gaat werken met Psyprotocol ga je in de eerste sessie jouw cliënt koppelen. Zo kun je cliënt berichten kunt sturen middels een veilige verbinding. De cliënt krijgt daarna een notificatie via sms dat er een huiswerkopdracht klaar staat. Heeft hij of zij de opdracht afgerond, dan krijg jij in het berichtencentrum daar een melding van en kun je het huiswerk bekijken.

Alle devices

Psyprotocol is ontwikkeld voor alle devices. Je cliënt gebruikt zijn mobiel of laptop. Jij als behandelaar logt in via je computer. Omdat de initiële koppeling tussen jou en jouw cliënt via sms verloopt is het belangrijk dat jouw cliënt tijdens de eerste sessie zijn mobiel bij zich heeft.