Werkproces

Digitale protocollen

Psyprotocol is in nauwe samenwerking met een aantal psychologen ontwikkeld. Het is een online tool voor het doorlopen van evidence based protocollen samen met een cliënt. Een tool die direct bijdraagt aan het verbeteren van het dagelijkse werkproces van iedere psycholoog. Gebruiksvriendelijk, flexibel én van deze tijd.

Opdrachten

Een van de voordelen van de online tool is dat je - naast alle huiswerkopdrachten die bij het protocol horen - heel eenvoudig jouw eigen opdrachten per cliënt kunt toevoegen. Ook kun je eenvoudig illustratieve media, zoals video's en afbeeldingen uploaden. Dat maakt dat de huiswerkopdrachten volledig op jouw cliënt kunnen worden afgestemd.

Berichtencentrum

Alle in- en uitgaande communicatie met jouw cliënt staat overzichtelijk bij elkaar in het berichtencentrum. Er is meer communicatie tussen de sessies met jouw cliënt mogelijk, maar jij bepaalt zelf wanneer je dit doet. Geen hinderlijke pop-ups of appjes, alles verloopt via de tool.

Geen beperkingen in gebruik

Als je een abonnement hebt, maakt het niet uit hoeveel cliënten je hebt of hoeveel sessies je gebruikt. Met slechts 1 abonnement, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tool en zijn alle protocollen toegankelijk.

Helder cliëntenoverzicht

Als je bent ingelogd kom je op een overzichtelijk startscherm met daarop al jouw cliënten bij elkaar.

Makkelijk voor je cliënt

Als je gaat werken met Psyprotocol ga je in de eerste sessie jouw cliënt koppelen. Zo kun je cliënt berichten kunt sturen middels een veilige verbinding. De cliënt krijgt daarna een notificatie via sms dat er een huiswerkopdracht klaar staat. Heeft hij of zij de opdracht afgerond, dan krijg jij in het berichtencentrum daar een melding van en kun je het huiswerk bekijken.

Alle devices

Psyprotocol is ontwikkeld voor alle devices. Zowel jij als jouw cliënt kunnen via desktop gebruikmaken van de tool. Jij als behandelaar logt in via je desktop, je cliënt kan met zijn mobiel of tablet met de tool te werken. Omdat de initiële koppeling tussen jou en jouw cliënt via sms verloopt is het belangrijk dat jouw cliënt tijdens de eerste sessie een mobiel bij zich heeft.