Tips voor het gebruik van Psyprotocol

Om alle functionaliteiten uit te proberen geven wij als tip jezelf als cliënt aan te maken met jouw eigen telefoonnummer. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Belangrijk om te weten voordat je met Psyprotocol aan de slag gaat: als behandelaar is het noodzakelijk om in te loggen op een desktop, laptop of tablet (niet op een telefoon).

Tip 1 – Eigen opdracht
Soms is het handig om een opdracht wat meer op maat te maken voor je cliënt. Je kunt dan zelf een opdracht maken en deze via Psyprotocol aan je cliënt versturen. Klik hiervoor op ‘Eigen opdracht’ en vul de velden in. Sla als je klaar bent de opdracht op. Vervolgens zie je je eigen opdracht tussen het overzicht van de andere opdrachten staan. Vergeet de opdracht niet aan je cliënt te versturen.

Tip 2 – Berichtencentrum
Wil je weten of een cliënt zijn opdrachten heeft ingeleverd of welke opdrachten je aan de cliënt hebt verstuurd? Kijk dan (als je in het protocol zit) in het ‘Berichtencentrum’ rechts bovenin. Hier kun je zien welke opdrachten je aan de cliënt hebt verstuurd en welke opdrachten de cliënt bij je heeft ingeleverd.

Hoe werkt Psyprotocol

Verwerkersovereenkomst
Wij attenderen je graag nog op de verwerkersovereenkomst. Psyprotocol verwerkt (persoons)gegevens van je praktijk en cliënten). Daarom is het vanaf 25 mei 2018 wettelijk verplicht dat we een verwerkersovereenkomst aangaan. Hiermee leggen we vast welke gegevens Psyprotocol mag verwerken en met welk doel. Je kan de verwerkersovereenkomst hier downloaden en aan ons retourneren.