Over ons

Psyprotocol is ontwikkeld door een multidisciplinair team, samen met psychologen, om evidence-based behandelprotocollen met een cliënt digitaal te kunnen doorlopen. Een online tool waarmee je flexibel en veilig je cliënt kunt begeleiden en dat recht doet aan het individu.

Heb je vragen over de inhoud van de protocollen of wil je met ons meedenken over de doorontwikkeling van Psyprotocol? Mail ons dan op: psyprotocol@bsl.nl

Over Bohn Stafleu van Loghum

Psyprotocol is één van de oplossingen die Bohn Stafleu van Loghum biedt voor de ggz-behandelaar. Bohn Stafleu van Loghum heeft zich van kleine stadsdrukkerij in 1752 ontwikkeld naar het grootste mediabedrijf voor de gezondheidszorg in Nederland. Vanuit de gedachte ‘voor professionals door professionals’ werken we daarbij samen met gerenommeerde partners en klanten. We bieden online platforms en tools, e-learnings, congressen en masterclasses, boeken en tijdschriften, die gericht voorzien in de behoeften van de zorgprofessional. Naast Psyprotocol bieden we voor de ggz-behandelaar onder meer:

Meer informatie over GGZ.

Springer Nature

Bohn Stafleu van Loghum is onderdeel van het wereldwijde wetenschappelijk uitgeefconcern Springer Nature met 10.000 medewerkers werkzaam in 50 landen. Springer Nature is in 2015 ontstaan uit een fusie tussen Nature Publishing Group, Macmillan Education en Springer Science + Business Media.

Meer informatie