Wil jij ook aan de slag met Psyprotocol?

Neem dan vandaag nog een abonnement op Psyprotocol. 

Voor € 10,- per maand kun je ongeacht het aantal cliënten en sessies, volop gebruikmaken van Psyprotocol.

6 weken gratis uitproberen

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Psyprotocol aan jouw dagelijkse werkproces, en daarom kun je de eerste 6 weken gratis en vrijblijvend gebruikmaken van Psyprotocol. Mocht je in de tussentijd niet overtuigd zijn, dan kun je zonder kosten je abonnement opzeggen.

Alle voordelen op een rij.

  • Eerste 6 weken gratis
  • Slechts € 10,- per maand
  • Onbeperkt aantal sessies & cliënten

€ 10,-

per maand

(prijs inclusief btw)

Abonnementsvoorwaarden

Wij vinden transparantie en eenvoud belangrijk. Dat betekent dat je met jouw  Psyprotocol account onbeperkt gebruik kunt maken van de tool, ongeacht het aantal cliënten of sessies. Een account op Psyprotocol krijg je door een abonnement aan te gaan. Het abonnement heeft een minimale looptijd van een jaar en wordt daarna jaarlijks verlengd. Wil je dat niet? Zeg je abonnement dan tijdig op via onze klantenservice.

Bohn Stafleu van Loghum & psychologen

Bohn Stafleu van Loghum is uitgever van Psyprotocol. Je kent ons misschien al van onze boeken, tijdschriften of van Testweb. We vinden het belangrijk psychologen en psychotherapeuten te ondersteunen in hun dagelijkse werkproces.  Bohn Stafleu van Loghum maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende Springer Nature.