Wil jij ook aan de slag met Psyprotocol?

Neem dan vandaag nog een abonnement. Voor € 120,- per jaar kun je ongeacht het aantal protocollen, cliënten en sessies, volop gebruikmaken van Psyprotocol.

1 maand gratis uitproberen

Probeer je Psyprotocol liever eerst uit, neem dan een gratis proefabonnement voor 4 weken. Het proefabonnement is vrijblijvend en stopt automatisch.

Ja, ik wil een gratis proefabonnement >>

Alle voordelen op een rij.

€ 120,-

per jaar

(prijs inclusief btw)

Abonnementsvoorwaarden

Wij vinden transparantie en eenvoud belangrijk. Dat betekent dat je met jouw  Psyprotocol account onbeperkt gebruik kunt maken van de tool, ongeacht het aantal cliënten of sessies. Een account op Psyprotocol krijg je door een abonnement aan te gaan. Het abonnement heeft een minimale looptijd van een jaar en wordt daarna jaarlijks verlengd. Wil je dat niet? Zeg je abonnement dan tijdig op via onze klantenservice.

Proefabonnement
In een wereld van vele online mogelijkheden neemt digitaal behandelen een vlucht. Daar willen wij met de online tool van Psyprotocol aan bijdragen. We kunnen ons voorstellen dat deze nieuwe vorm van behandelen gewenning vraagt en dat een mogelijkheid tot uitproberen gewenst is. Om die reden is er een proefabonnement af te sluiten. Een maand lang heb je toegang tot alle functionaliteiten van het product. Het abonnement loopt automatisch af en je hebt daarmee geen omkijken naar het beëindigen van het abonnement. Besluit je met Psyprotocol door te gaan dan blijven opgeslagen gegevens behouden.

Bohn Stafleu van Loghum & psychologen

Bohn Stafleu van Loghum is uitgever van Psyprotocol. Je kent ons misschien al van onze boeken, tijdschriften of van Testweb. We vinden het belangrijk psychologen en psychotherapeuten te ondersteunen in hun dagelijkse werkproces.  Bohn Stafleu van Loghum maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende Springer Nature.